Kauhavan Kaupunki ja Jylhän Sähköosuuskunta tuovat valoa ja iloa pimeneviin iltoihin!

Kuva Jylhänkosken esityksestä vuodelta 2021, kuvaaja Antti Järvinen Jylhän Sähköosuuskunta:
Kuva Jylhänkosken esityksestä vuodelta 2021, kuvaaja Antti Järvinen Jylhän Sähköosuuskunta.

KAUHAVALLA järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen valoviikko. Valoviikko on yhtä aikaa Kauhavaviikon kanssa, viikolla 44, 30. lokakuuta – 5. marraskuuta 2023  kello 18–22. Kaupunki järjestää silloin valtuustoaloitteeseen vastaavan Yhdenvertaisuus-valaistuksen sekä valaisee myös muita kohteita:

·        Kauhavan pääkirjasto (Kauppatie 88)

·        Vallesmannin ulkokuntosalin alue (Kauppatie 107)

·        Kauhavan kaupungintalo (Kauppatie 109)

·        Kitkan kuntoportaat (Kitkantie 60)

Luvassa on väri-iloittelua, interaktiivista, liikkumiseen kannustavaa valaistusta sekä erilaisia ääniefektejä.

Jylhän Sähköosuuskunta puolestaan valaisee Jylhänkosken vesivoimalaitoksen näyttävällä valo- ja ääniesityksellä, jonka esitysajankohta on 29. lokakuuta – 31. joulukuuta 2023 päivittäin kello 19.  Valo- ja ääniesityksen kesto on noin 20 minuuttia ja kohteen tarkka osoite Myllytie 39, 62230 Jylhä. Autot voi pysäyttää voimalaitoksen vieressä olevalle pysäköintialueelle, josta on lyhyt kävelymatka sillalle. Sillalla on ohikulkevaa liikennettä ja illat ovat pimeitä ja liukkaitakin, joten osuuskunta muistuttaa heijastinten tärkeydestä ja varovaisuudesta, kulkeminen alueella tapahtuu omalla vastuulla.

Sekä Kauhavan Kaupungin että Jylhän Sähköosuuskunnan esitykset on suunnitellut ja toteuttanut kauhavalainen Ahola Mixing Service Oy:n Kimmo Ahola.

Kuva Jylhänkosken esityksestä vuodelta 2021, kuvaaja Antti Järvinen Jylhän Sähköosuuskunta:

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.