Veto taipui sarjakärjelle

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

ToPo-Veto 84–77 (46-38)

Vimpelin Vedon pistepussi ei lihonut Helsingin matkalla Torpan Poikien kahmittua naisten Korisliigan otteluvoiton kotisalissaan. Vedon esitys oli tappiosta huolimatta kelvollinen sarjakärkeä vastaan.

Veto tuli kamppailuun mainiosti vieden avausneljänneksen pisteellä. Toisella kymmenenminuuttisella Torppa otti otteen Vedosta etenkin neljänneksen loppupuolella, jakso helsinkiläisille yhdeksällä pisteellä.

Peli jatkui Torpan hallinnassa myös tauon jälkeen, kolmas neljännes helsinkiläisille kuudella pisteellä. Päätöskymmenminuuttisella Veto hiipi lähimmillään kuuden pisteen päähän, enempään eväät eivät kuitenkaan riittäneet.

Vedon tehokkain oli Lasha Petree, 28.  Levypallot Torpalle murhaavasti 56-24. Hyökkäyspäässä Vedon sormiin tarttui ainoastaan kolme levypalloa.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala näki hyvää ja huonoa.

– Hyvä startti peliin, sen jälkeen Torppa sai otetta. Toisella jaksolla heidän johtonsa kasvoi, siirryimme pelin edetessä paikkapuolustukseen, mikä toimi paremmin. Olimme lopulta voiton syrjässä kiinni kovan vastustajan kanssa.

– Suurin ero oli levypalloissa, vastustaja sai sitä kautta aivan liikaa toisia yrityksiä. Silti peli jätti paljon hyvää, olemme rakennusvaiheessa, ja suunta on hyvä.