Evijärvelle uusi matkapuhelinten tukiasema

Uusi masto on vasemmanpuolimainen. Vanha puretaan, kun uusi masto on valmis myös toimintojen osalta.
Uusi masto on vasemmanpuolimainen. Vanha puretaan, kun uusi masto on valmis myös toimintojen osalta.

EVIJÄRVEN keskustassa on vanha matkapuhelinten tukiasemana toimiva masto vaihtumassa uuteen 96 metriä korkeaan. Maston pystyttämisen kokonaiskestoksi työstä vastaavan MWP Groupin Petteri Huhtala kertoo noin puolitoista viikkoa. Ensin pystytetään uusi masto vanhan viereen. Kun se on saatu toimintakuntoon, puretaan vanha masto pois.

Matkapuhelinten tukiasemaa käyttävät kaikki matkapuhelinoperaattorit. Entinen masto oli 50 vuoden ikäisenä tullut käyttöikänsä päähän. Uuden tukiaseman tulon pitäisi Huhtalan mukaan vaikuttaa positiivisesti puhelujen kuuluvuuteen.

Mainos

MWP GROUPILTA työtä on ollut tekemässä neljän miehen porukka. Lisäksi paikalla oli perjantaina Nostokonepalvelun jykevä nosturi. Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, on fyysinen maston rakentamisaika noin puolitoista viikkoa. Tähän lukuun ei sisälly muu rakentaminen, jonka seurauksena mastoon rakennetaan operaattoreiden toiminnot.

Aino Alppinen

Nelihenkinen MWP Groupin työporukka tekee maston pystytyksessä noin puolentoista viikon työn.
Nostokonepalvelulta paikalla oli iso nosturi kuljettajineen.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.