Salmiahon silta Evijärven Kirkkotiellä on suljettu liikenteeltä sillan korjaustöiden vuoksi

Evijärven kirkossa lauantaina 28. lokakuuta järjestettävä Sykemessu alkaa klo 18.
Evijärven kirkossa lauantaina 28. lokakuuta järjestettävä Sykemessu alkaa klo 18.

Korjaustyöt alkavat maanantaina 2. lokakuuta kello 9 ja päättyvät torstaina 5. lokakuuta kello 9. Tämän välisen ajan silta on suljettu kaikelta liikenteeltä. Liikenne ohjataan kulkemaan kiertotietä. Kiertotie kulkee Kauppatien ja Pietarsaarentien kautta. Putkisillan korjaustyöt tekevät ELY-keskus ja Sundström Ab Oy. Rakennustyön muutokset ovat mahdollisia. Aikataulu riippuu sääolosuhteista ja sillan kunnosta.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.