Muutoksia viikolla siirrettyyn aluevaltuuston kokoukseen

Jo perinteeksi muodostunut Osta työtä Suomeen -päivä puhuttelee jälleen suomalaisia joulukuun ensimmäisenä perjantaina. Jatkuvien kriisien keskellä kuluttajat ovat valintojen edessä: missä tilanteessa panostaa laatuun ja missä puolestaan säästää? Valitako vastuullisemmin ja mistä ylipäänsä tietää, mikä on vastuullinen valinta?
Jo perinteeksi muodostunut Osta työtä Suomeen -päivä puhuttelee jälleen suomalaisia joulukuun ensimmäisenä perjantaina. Jatkuvien kriisien keskellä kuluttajat ovat valintojen edessä: missä tilanteessa panostaa laatuun ja missä puolestaan säästää? Valitako vastuullisemmin ja mistä ylipäänsä tietää, mikä on vastuullinen valinta?

Etelä-Pohjanmaan aluehallitus kävi tiistain 26. syyskuuta kokouksessaan laajan keskustelun hyvinvointialueen uudistus-, tuottavuus- ja vaikuttavuusohjelmasta (UTV). Aluehallitus päätti siirtää UTV-ohjelman käsittelyä eteenpäin.

Ensi viikon maanantaille 2. lokakuuta sovittu aluevaltuuston kokous peruuntuu, ja sen sijasta valtuustolle järjestetään aiheesta aamukoulu.

Aluehallitus kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen 3. lokakuuta ja tekee asiasta esityksen aluevaltuustolle, joka käsittelee ohjelmaa niin ikään ylimääräisessä kokouksessaan 9. lokakuuta.

Aluehallitus nimesi neuvotteluryhmän jatkamaan Kuusiolinna-neuvotteluita. Jatkoneuvotteluihin osallistuvat: aluevaltuuston puheenjohtaja Paula Risikko, aluehallituksen puheenjohtaja Lasse Hautala sekä hyvinvointialueen viranhaltijoista toimialue- ja professiojohtajat.

Aluehallitus kävi keskustelun välinehuollon keskittämisen tilannekatsauksesta ja merkitsi asian tiedoksi.

Aluehallitus hyväksyi hyvinvointialueen ja Lapuan kaupungin välisen kulttuuripalveluja koskevan sopimuksen. Kyse on laajempaan yhteistyökokonaisuuteen kuuluvasta yhdyspintasopimuksesta, jossa linjataan toiminnan yleisiä periaatteita. Hyvinvointialue ja kunnat vastaavat yhdessä asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä. Yhteistyö kulttuuripalvelujen saavutettavuudessa on yksi osa tätä työtä.

Lisäksi aluehallitus käsitteli useita henkilöstön virkamuutoksia.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.