JAPO kuiduttaa yli 116 vuokra-asuntoa Alahärmässä ja Kortesjärvellä yhteistyössä Kauhavan Vuokra-asunnot Oy kanssa

JAPO Valokuitu rakennetaan yhteensä 116 vuokrahuoneistoon Alahärmässä ja Kortesjärvellä.
JAPO Valokuitu rakennetaan yhteensä 116 vuokrahuoneistoon Alahärmässä ja Kortesjärvellä.

ALAJÄRVEN PUHELINOSUUSKUNTA (JAPO) ja Kauhavan Vuokra-Asunnot Oy ovat sopineet kaupungin omistamien vuokra-asuntojen kuiduttamisesta. JAPO Valokuitu rakennetaan yhteensä 116 vuokrahuoneistoon Alahärmässä ja Kortesjärvellä.

Alahärmässä valokuituyhteys rakennetaan Korventiellä ja Köykkärintiellä sijaitseviin vuokra-asuntoihin. Kortesjärvellä valokuitu rakentuu Kulmatien, Lepolantien, Ollintuvankujan, Oravakujan, Päivärinteentien, Saralaksontien, Nestorinkujan, Ollinkankaantien, Rintalantien sekä Tapulitien vuokrahuoneistoihin.

–Kauhavan kaupungin sekä Kauhavan Vuokra-Asuntojen päätöstä voidaan pitää merkittävänä ja esimerkillisenä myös alueen sekä asukkaiden yhdenvertaisuuden kannalta. Tarjoamalla vuokra-asukkaille mahdollisuuden valokuituyhteyteen, tarjoutuu heille samalla parempi valmius esimerkiksi etätyöhön ja opiskeluun kotoa käsin mihin päin maailmaa tahansa. Uskon, että valokuituvalmius lisää myös vuokra-asuntojen houkuttelevuutta, toteaa JAPOn toimitusjohtaja Toni Harjula.

Vuokra-huoneistoihin tuodaan oma valokuituvalmius, johon asukas hankkii haluamansa liittymänopeuden ja huolehtii sen käyttökustannuksista. JAPOn sekä Kauhavan Vuokra-Asunnot Oy:n sopimus mahdollistaa myös muiden lähialueen asukkaiden liittymisen JAPO Valokuituverkkoon.

Rakentamista päästää aloittamaan jo syksyn 2023 aikana.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.