Uusimmat kesäblogit:

Veto tarrasi finaalipaikkaan – ”Urani tärkein lyönti”

Aleksi Lassila sai onnitteluja kunnarinsa jälkeen.
Aleksi Lassila sai onnitteluja kunnarinsa jälkeen.

Veto-Manse 1-0 (4-4,5-3)

Vimpelin Veto kaatoi Tampereen Manse PP:n miesten Superpesiksen välieräsarjan kolmannessa taistelussa. Veto siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon, finaalipaikka irtoaa kolmella voitolla.

Vedon ykköspalkittu, kunnarin ja tavallisen juoksun lyönyt sekä 6/6 kärkilyöntitehot kerännyt Aleksi Lassila oli erittäin tärkeässä roolissa sinivalkoisten voitossa. Mies oli syystäkin tyytyväinen erityisesti toisen jakson kahden juoksun lyöntiinsä,

– Tähänastisen urani tärkein lyönti. Muutoin ensimmäisellä jaksolla meiltä hidas alku, jakson edetessä sisäpelimme onneksi parani.  Toisella jaksolla sisäpelimme parani entisestään, ja saimme tärkeän voiton.

Ottelun ensimmäinen jakso näytti jo lipuvan Manselle joukkueen siirryttyä kolmannessa vuorossa kolmen juoksun johtoon. Veto näytti kuitenkin neljännessä vuorossa isoa hauista nousemalla rinnalle. Toinen jakso näytti ratkeavan Vedolle toisessa vuorossa, missä saldona oli viisi juoksua, komeimpana iskuna Lassilan takakentän läpilyönti. Manse nousi vielä kahden juoksun päähän kolmella Vedon lahjalla, mutta isäntien ote kesti kuitenkin loppuun saakka. Kolmostilanteet Vedolle 17-13.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen myhäili tyytyväisenä.

– Ensimmäinen jakso oli nousuineen huikea näyttö joukkueen luonteesta. Toinen jakso oli sitten parempaa alusta saakka, sisäpelimme koheni entisestään. Jatkossa on kaksi teemaa: pallot kiinni ja läpilyönnit pois, sillä Manse pysyy mukana läpilyönneillä.

Manse PP:n luotsi Jani Komulainen oli apeana.

– Paransimme paljon edelliseen Vimpelin vierailuumme, mutta se ei riittänyt. Ensimmäisen jakson johdon menettäminen harmittaa, jakso tuntui hävityltä, vaikka se loppui tasan. Toisella emme saaneet peliä kunnolla käyntiin, vaikka pääsimme vielä mukaan kaverin avustuksella.

Tomi Olli

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen kanssa vaarallisen kotiutuskaksikon Ankkurien jokeriosastolle.

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.