Ankkurit pehmeni Kankaanpäässä

KaMa-Ankkurit 2-1 (4-5,2-1,0-0,3-1)

Alajärven Ankkurit taipui miesten surperpesiskarsinnan toisessa ottelussa Kankaanpään Mailalle. Paikka Superpesiksessä irtoaa kolmella voitolla, sarjan kolmas vääntö käydään keskiviikkona Alajärvellä.

Ottelun ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen neljännessä vuorossa,missä Juho Ihamäki iski etenijän kotiin. Toinen jakso oli myös pienten marginaalien näytöstä, Kankaanpää niittasi voittojuoksun neljännen vuoroparin tasoittavallaan. Kotiutuslyöntikisassa isännät olivat niskan päällä, mikä tiesi ottelusarjan tasoittumista.

Mainos

Ankkurien pelinjohtaja Juha-Matti Jaatinen oli harmissaan.

– KaMa oli kova, me emme. Meillä oli monia paikkoja hoitaa ottelu, emme kyenneet siihen. Pelin sisällä pääsi ehkä pieni hyvänolon tunne iskemään hyvän alun jälkeen. Tästä on vain lähdettävä parantamaan.

Tomi Olli

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.