Ankkurit tarrasi kiinni paikkaan auringossa

Riku Utanen oli Ankkureiden ykkönen viidellä lyödyllä juoksullaan.
Riku Utanen oli Ankkureiden ykkönen viidellä lyödyllä juoksullaan.
Riku Utanen oli Ankkureiden ykkönen viidellä lyödyllä juoksullaan.
Riku Utanen oli Ankkureiden ykkönen viidellä lyödyllä juoksullaan.

Ankkurit-Kankaanpää 2-0 (5-0,9-4)

Alajärven Ankkurit tyrmäsi Kankaanpään Mailan miesten superispesiskarsinnan ensimmäisessä ottelussa. Ankkurien ykköspalkittu, viisi juoksua niitannut Riku Utanen oli syystäkin tyytyväinen.
– Paransimme sisäpeliä edellisestä pelisarjasta, se antoi eväät tärkeään voittoon.

Ottelun ensimmäinen jakso sujui alusta saakka Ankkurien hallinnassa, juoksuja syntyi jokaisella sisävuorolla. Lopullinen ratkaisu tuli kolmannessa vuorossa, missä keltapaidat iskivät kolme juoksua. Ison tunnuksen ansaitsee myös Ankkurien lukkari Elmeri Iivonen, joka nappasi jaksolla etenijöistä kolme kärpäspaloa.

Myös toinen jakso alkoi Ankkurien hallinnalla, joukkue siirtyi kahdella ensimmäisellä sisävuorollaan kahden juoksun johtoon. Lopullinen kuolinisku Kankaanpäälle tuli kolmannessa vuorossa, missä Ankkurit latoi kuusi juoksua. Ottelun kolmostilanteet Ankkureille selkeästi 23-13 ja kärkilyönnit 47-39.

Ankkurien pelinjohtaja Juha-Matti Jaatinen oli tyytyväinen, vaikka näki parannettavaakin.
– Voitot lasketaan. En silti ole tyytyväinen ulkopeliimme, se lamaantui toisella jaksolla, ja samalla loppui yrittäminenkin, sellaista ei saa tapahtua.
– Sisällä pelimme oli sen sijaan hyvällä tasolla. Täytyy myös löytää keinoja Sami Mikkolanahon kurissa pitämiseen, hän vaihtoi miehiä tehokkaasti.

Kankaanpään pelinjohtaja Atte Hakala oli pettynyt.
– Valmistautuminen ei ollut kohdallaan, vaikka piti olla. Olimme todella vaisuja, jatkossa on oltava kunnolla tunteella mukana. Tarvitsemme myös alkuun onnistumisia, tänään niitä ei tullut.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Kankaanpäässä. Paikka Superpesiksessä irtoaa kolmella voitolla.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.