Uusimmat kesäblogit:

Kirppisralli Vimpelissä onnistui yli odotusten 

Kirppisrallissa oli mukana 22 myyntipaikkaa. Kuva: Anita Ammesmäki.
Kirppisrallissa oli mukana 22 myyntipaikkaa. Kuva: Anita Ammesmäki.

LAUANTAINA järjestetty kirppisralli oli ensimmäinen laatuaan Vimpelissä, mutta ei jääne viimeiseksi. Idean äiti Maila Riihiaho kertoo kyselleensä kiinnostusta tapahtuman järjestämiseen ensin Facebookissa. Kun palaute oli innostunutta ja mukaan lähtijöitä ilmoittautui, päätettiin tapahtuma järjestää. Kirppisralliin osallistui 22 myyjää eri puolilla Vimpeliä. 

−Poika ja miniä auttoivat tapahtuman järjestelyjen tietokonepuolessa, minä vein ilmoituksia ja karttoja ilmoitustauluille. Lisäksi tapahtumasta ilmoitettiin Facebookissa ja Järviseudun Sanomien toimintapalstalla, kertoo Riihiaho valmisteluista. 

Hän on saanut pelkästään positiivista palautetta tapahtumasta ja kertoo itsekin olleensa yllättynyt siitä, miten hyvin tapahtuma onnistui. Väkeä oli ollut liikkeellä lähikunnistakin asti ja kiitosta tuli siitä, että välimatkat olivat lyhyitä, jolloin kaikki kohteet oli helppo kiertää. Lapsille oli mukavaa puuhaa pitää kirpputoreilla kahvilaa ja myydä omia vanhoja lelujaan. 

−Olen itse kova kirppisihminen, ostan ja myyn kirppiksillä tavaraa. Naapuritalossa, jonka olen perinyt tädiltäni, minulla on pysyvä kirppis. Kirpputorit ovat kierrätystä parhaimmillaan. Kirppisralli on myös sosiaalinen tapahtuma, jossa näkee ihmisiä. Toiveita on esitetty siitä, että ensi kesänä kirppisralli-tapahtuma järjestettäisiin Pesisfestivaalien aikaan, kertoo Riihiaho. 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.