Vedon porhallus jatkuu

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

Pattijoki-Veto 0-2 (1-7, 1-2)

Vimpelin Veto haki viikon toisen vierasvoittonsa miesten Superpesiksessä kaatamalla Pattijoen Urheilijat. Ensimmäisen hahmon keulakuviksi nousivat kaksi juoksua niitanneet Juho Heikkala, Jukka-Pekka Vainionpää sekä Janne Mäkelä.

Toisella jaksolla isännät ottivat johdon ensimmäisellä sisävuorollaan. Vedon jaksovoittoon kantanut vastaus tuli toisessa vuorossa Mäkelän ja Vainionpään kotiutuksilla. Kolmostilanteet Vedolle 14-8. Vedon pokaalit pokkasivat Lauri Vihriälä sekä Vainionpää.

Mainos

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen kiitteli erityisesti ulkopeliä.

– Erinomainen ulkopeli kuten perjantaina Kouvolassakin. Sisälläkin pyörähti ajoittain mukavasti, lisäksi kotiuttajat olivat loistavassa vireessä. Toki vastustajan lukkarikin pelasi hyvän ottelun, ja sai meitä ajoittain vietyä.