Uusimmat kesäblogit:

Evankeliset kesäjuhlat Ilmajoella kesäkuussa  

EVANKELISIA kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.
Evankelisia kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.

EVANKELISIA kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella. 15-vuotias Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry hyväksyttiin kirkon kahdeksanneksi lähetysjärjestöksi viime marraskuussa. Valtakunnalliset kesäjuhlat järjestetään yhteistyössä Ilmajoen seurakunnan, Etelä-Pohjanmaan Opiston ja Ilmajoen kunnan kanssa. 

Tilaisuudet ovat Ilmajoen kirkossa ja E-P:n Opistolla. Juhlien musiikkitarjonnasta vastaavat Ilmajoen seurakunnan kanttori Terttu Iso-Oja ja ELYn musiikkisihteeri Heini Kataja-Kantola. Mukana mm. seurakunnan gospelkuorot Avara ja Polku, Kamarikuoro, sekä Tiemestarin Pojat -bändi. Lauantai-iltana Ilmajoen kirkossa esiintyy musiikkitaiteilija, pop-kanteletar Ida Elina. Hänen moderni kantelemusiikki ja laulu ovat herättäneet laajalti mielenkiintoa ulkomaita myöden. Konsertin jälkeen ovat jatkot iltanuotiolla nuorille ja nuorenmielisille, jossa mukana Raimo Lähteenmaa ja Jani Heinineva. 

Ilmajoen seurakunnan kirkkoherra Jani Latva-Nikkolan haastateltavana lauantain ovat TT Eija Harmanen Ilmajoelta, rovasti Eija Seppä Kaustiselta sekä Lapuan hiippakunnan piispa Matti Salomäki, joka myös saarnaa sunnuntain juhlamessussa. Pääjuhlassa Rauhaa maailmaan mukana ovat ELY:n toiminnanjohtaja Antero Rasilainen, sekä lähetystyöntekijät Merja Kramsu, Kari Tynkkynen, Petteri ja Anu Mannermaa. Lähetystilaisuudessa kuullaan muun muassa Inkerin ja Viron kirkon kuulumisia.  Seurakunnan lastenohjaajat järjestävät lapsille toimintaa juhlien aikana, kuten raamattuhetkiä, kirkkomuskaria, ja aarteenetsintää.  

ILMAJOKINEN Sirpa Keski-Antila on juontamassa juhlilla ELY 15 vuotta -kesäjuhlaseuroja, jossa lauletaan Siionin kannelta, puhujina sairaalapastori Matti Aho ja ELYn aluejohtaja Satu Kivisaari. Sirpalle voi myös ilmoittautua juhlien talkootehtäviin.  

Kesäjuhlien teema “Rauhani annan teille” nousee Jeesuksen sanoista (Joh.14: 27). Nuo sanat ovat aikanaan kirjoitettu myös Ilmajoen kirkon kurkihirteen. Jeesuksen sanat ovat saaneet rohkaista ja lohduttaa kirkossa kävijöitä erilaisten elämänvaiheiden keskellä ja rohkaisevat myös meitä tämän päivän kulkijoita. Sanat kertovat meille turvasta ja toivosta Kristuksessa. Juhlilla saamme hiljentyä tämän sanoman äärelle ja yhdessä ammentaa voimaa Jumalan Sanasta, Kanteleen lauluista, ehtoollisen leivästä ja viinistä sekä yhteydestä toisiimme. Olet lämpimästi tervetullut Evankelisille kesäjuhlille! 

Lisätietoa juhlista osoitteesta: https://www.evankeliset.net/kesajuhla/. 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kela tiedottaa ensi vuoden muutoksista.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Kela tiedottaa ensi vuoden muutoksista.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.