Uusimmat kesäblogit:

Pesisfestivaalit tarjosivat kattavasti ohjelmaa kaiken ikäisille  

Torstaisen Väkitukko Areenan panelisteja vasemmalta oikealle: Sam Leijonanmieli, Ari-Matti Sänkiaho, Peter Vesterbacka, Samuli Heikkilä, Timo Vesala ja Joonas Vesala. Juontajina Elina Luoma-aho ja Johanna Korkea-aho.
Torstaisen Väkitukko Areenan panelisteja vasemmalta oikealle: Sam Leijonanmieli, Ari-Matti Sänkiaho, Peter Vesterbacka, Samuli Heikkilä, Timo Vesala ja Joonas Vesala. Juontajina Elina Luoma-aho ja Johanna Korkea-aho.

VIMPELISSÄ järjestetyt Pesisfestivaalit tavoittivat viikon aikana kaikkiaan 14925 kävijää, mikä on viisi kertaa Vimpelin asukasluvun verran.  

–Jos Helsingissä haluttaisiin järjestää kokoluokaltaan vastaava tapahtuma, osallistujia pitäisi olla yksittäisessä tapahtumassa koko Suomen väkiluvun verran, jotta päästäisiin samaan suhteeseen, muistuttaa Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli. 

–Tapahtuma oli Vimpelin näköinen, koska järjestelyissä oli mukana kokokyläyhteisö. Ilman vahvaa vimpeliläistä identiteettiä ja yhteisöllisyyttä tämä ei olisi ollut mahdollista. Olisi hienoa listata kiitos kaikille, jotka olivat auttamassa, mutta lista olisi loputon. 

Leijonanmielen ideoima Väkitukko Areena toteutui onnistuneesti ja paneelikeskusteluissa päästiin pureutumaan tärkeiden asioiden äärelle. Elinkeinoelämään painottuneessa paneelissa torstaina pohdittiin muun muassa Vimpelin veto- ja pitovoimaa erilaisista näkökulmista. Hyvinvointialueiden haasteisiin ja mahdollisuuksiin paneuduttiin napakasti perjantaisessa paneelissa ja aihe tarjosikin erittäin hedelmällisiä keskusteluja.  

–Festivaaleilla halutaan jatkossakin tarjota ohjelmaa lapsille, aikuisille ja ikäihmisille. Kehitysideoita on tullut paljon ja ne on otettu ilolla vastaan! Ensi vuonna tapahtumasta järjestetään entistä isompi uusine ideoineen, lupaa Leijonanmieli. 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.