Uusimmat kesäblogit:

Mäenpää hyppäsi EYOF-kisakoneeseen 

Janna-Juulia Mäenpää edustaa Suomea Euroopan nuorten kesäolympiafestivaaleilla.
Processed with VSCO with dog3 preset

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN kohta 17-vuotias vimpeliläinen seiväshyppääjä Janna-Juulia Mäenpää on valittu Euroopan nuorten kesäolympiafestivaaleille, jotka järjestetään Slovenian Mariborissa 23.-29.7.2023. Kisoihin osallistuu urheilijoita ja taustahenkilöitä 48 Euroopan maasta yhteensä n. 3600. Lajiohjelmaan kuuluu yleisurheilu, telinevoimistelu, käsipallo, judo, uinti, tennis, rullalautailu, lentopallo, koripallon 3×3-turnaus, maantie- ja, maastopyöräily. Yleisurheilijoita joukkueeseen on valittu 28. Kokonaisuudessaan Suomen joukkueeseen kuuluu 66 urheilijaa.  

LaVen Mäenpää on rikkonut ainoana ikäluokassaan kisarajan 365 halli- ja ulkokaudella tähän mennessä yhteensä 14 kertaa. Mäenpään ennätys on tältä kaudelta 390. Yleisurheilijoista Slovenian Mariboriin valittiin aina yksi edustaja per laji. Kisavalinnan teki Suomen Olympiakomitea, koska EYOF-kisat ovat olympiatulen alaiset. 

LAVE-YU 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.