Mäenpää hyppäsi EYOF-kisakoneeseen 

Janna-Juulia Mäenpää edustaa Suomea Euroopan nuorten kesäolympiafestivaaleilla.
Processed with VSCO with dog3 preset
Janna-Juulia Mäenpää edustaa Suomea Euroopan nuorten kesäolympiafestivaaleilla.
Processed with VSCO with dog3 preset

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN kohta 17-vuotias vimpeliläinen seiväshyppääjä Janna-Juulia Mäenpää on valittu Euroopan nuorten kesäolympiafestivaaleille, jotka järjestetään Slovenian Mariborissa 23.-29.7.2023. Kisoihin osallistuu urheilijoita ja taustahenkilöitä 48 Euroopan maasta yhteensä n. 3600. Lajiohjelmaan kuuluu yleisurheilu, telinevoimistelu, käsipallo, judo, uinti, tennis, rullalautailu, lentopallo, koripallon 3×3-turnaus, maantie- ja, maastopyöräily. Yleisurheilijoita joukkueeseen on valittu 28. Kokonaisuudessaan Suomen joukkueeseen kuuluu 66 urheilijaa.  

LaVen Mäenpää on rikkonut ainoana ikäluokassaan kisarajan 365 halli- ja ulkokaudella tähän mennessä yhteensä 14 kertaa. Mäenpään ennätys on tältä kaudelta 390. Yleisurheilijoista Slovenian Mariboriin valittiin aina yksi edustaja per laji. Kisavalinnan teki Suomen Olympiakomitea, koska EYOF-kisat ovat olympiatulen alaiset. 

LAVE-YU 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.