Japanilainen romanssi – tarina jatkuu 

Tarina saa jatkoa, kun Tomohiko Udagava vierailee Alajärvellä Nelimarkka-museolla 3.8.2023 kello 18.
Romanttisen erikoisnäyttelyn tarina saa jatkoa, kun Tomohiko Udagava vierailee Alajärvellä Nelimarkka-museolla 3.8.2023 kello 18.
Tarina saa jatkoa, kun Tomohiko Udagava vierailee Alajärvellä Nelimarkka-museolla 3.8.2023 kello 18.
Romanttisen erikoisnäyttelyn tarina saa jatkoa, kun Tomohiko Udagava vierailee Alajärvellä Nelimarkka-museolla 3.8.2023 kello 18.

NELIMARKKA-MUSEOSTA löytyy pieni romanttinen erikoisnäyttely. Museokahvilan seinillä on esillä Japanista saapuneita Eero Nelimarkan tekemiä maalauksia ja grafiikoita, muotokuvia ja maisemia. Teokset on lahjoitettu 1970-luvulla nuorelle japanilaiselle arkkitehdille Tomohiko Udagavalle. Lahjan taustalla on orastava rakkaustarina nuoren japanilaisen miehen ja Eero Nelimarkan tyttärentyttären Sara Lindholmin välillä. Tomohiko vieraili Suomessa 1970-luvulla ja tapasi silloin myös Eero Nelimarkan. Vaikka nuoren parin kihlaus purkautui ja yhteys Suomeen sittemmin katkesi taideteokset ovat säilyttäneet muistoja arkkitehdin nuoruudesta ja kihlatun taiteilijaperheestä. 

Tarina saa jatkoa, kun Tomohiko Udagava vierailee Alajärvellä Nelimarkka-museolla 3.8.2023 kello 18.00.  Nelimarkka-museo järjestää kaikille avoimen näyttelyyn tutustumisillan ja mahdollisuuden kuulla japanilaisen arkkitehdin muistelmia Nelimarkasta. Kahvitarjoilu. 

Tervetuloa! 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.