Uusimmat kesäblogit:

Ulkoiluaktiviteetteja Lappajärvellä – joko kävit tutustumassa näihin kohteisiin? 

Ammeskallio Lappajärvellä.
Ammeskallio Lappajärvellä.

Lappajärvellä on monipuolisia ulkoilumuodollisuuksia, kohteita ja reittejä. Listasimme kolme kohdetta.  

Ammeskallio Itäkylässä 

Paras reitti Ammeskalliolle lähtee Ammesmäentien varrelta, kyseisen reitin pituus on 2,6 kilometriä. Myös Takalasta lähtee 2,1 kilometrin reitti Takalantie-Könnintie risteyksestä kantatie 68:n varrelta Ammeskalliolle. Lähimmäksi Ammeskalliota autolla pääsee Sileäharjuntietä pitkin Haukimetsään, josta on 800 metrin matka Ammeskalliolle. Sileäharjuntie on huonokuntoinen tieosuus. Koordinaatit P 63° 14,921′ ja I 23° 43,123′ 

Lappajärven Vanhavuori.

Vanhavuori 

Varsinainen 1,3 kilometrin reitti Vanhallevuorelle lähtee Övermarkintien varrelta Toskanasta. Toinen lyhyempi reitti lähtee muutaman sadan metrin päästä Vanhastamäestä, josta on 850 metrin reitti Vanhallevuorelle. Koordinaatit P 63° 16,374′ ja I 23° 43,283′ 

Kalatiekanavan maastoa.

Kalatiekanava 

Kalakanavan esteetön luontopolku, löytyy välijoen välittömästä läheisyydestä valtatie 68 ja 711 risteyksestä Lappajärveltä. Alueella on myös frisbeegolfrata. Koordinaatit P 63° 15,896′ ja I 23° 37,562′ 

Lisää kesäretkikohteita

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.