Uusimmat kesäblogit:

Tervetuloa käymään tai ihan olemaan Etelä-Pohjanmaan Järviseudulle!

Sami Alasara Lappajärven kunnanjohtaja, Sam Leijonanmieli Vimpelin kunnanjohtaja, Mikko Huhtala Evijärven kunnanjohtaja
Sami Alasara Lappajärven kunnanjohtaja, Sam Leijonanmieli Vimpelin kunnanjohtaja ja Mikko Huhtala Evijärven kunnanjohtaja.

Tervetuloa kesä! Kesä Suomessa ja Järviseudulla on täynnä tapahtumia, joista jokainen voi valita mieluisat, itselleen ja kesäaikatauluun sopivat.


Kuntien isoimmat kesätapahtumat järjestetään heinäkuussa, mutta pienempiä kesätapahtumia riittää elokuulle asti. Tapahtumia löytyy varmasti jokaiseen makuun.


Elokuun ensimmäisellä viikolla Kraatterijärven Geopark alueelle saapuu UNESCO:n evaluaattorit, jotka arvioivat onko geologisesti ainutlaatuinen alueemme valmis saamaan UNESCO:n statuksen. Luonnollisesti Lappajärven synty meteoriitin iskemästä ja iskussa muodostunut kärnäiitti kiviaines ovat yleisimmin tiedossa olevat alueen geologiset erityisyydet, mutta koko Järviseudun alueella on myös runsaasti mielenkiintoisia ja merkittäviä käyntikohteita. Geologisten mielenkiintoisten kohteiden lisäksi Geoparkin alueelta löytyy monentyyppisiä nähtävyyksiä ja tutustumisen arvoisia paikkoja.


Yhdessä tekeminen ja kuntien kehittäminen jatkuu. Kuntien elinvoimaista ja hyvinvoivaa tulevaisuutta rakennetaan yhteistyössä muistaen, että kunta on kuntalaisia ja kausiasukkaita varten. Pitkäjänteinen työ tuottaa hyviä tuloksia. Kun muistetaan tiivis taloudenpito ja tehdään aktiivisesti töitä elinvoiman ja kunnassa ympärivuotisesti tai kausiasukkaina elävien hyvinvoinnin eteen Järviseudulla on valoisa tulevaisuus. Järviseutua on kehitetty ja kehitetään suunnitelmallisesti eteenpäin tavoitteena kaikille entistä parempi arki ja elämä meillä Järviseudulla. Työtä kotikuntiemme eteen tehdään tiiviillä yhteistyöllä yritysten, yhteisöjen ja asukkaiden kanssa, joista löytyykin ilahduttavan paljon aktiivisia toimijoita. Nyt nautitaan kesästä, jokainen tavallaan ja lomien jälkeen jatketaan yhteistä työtä entistä paremman Järviseudun kehittämiseksi.

Aurinkoista kesää kaikille!

Mikko Huhtala Evijärven kunnanjohtaja 
Sami Alasara Lappajärven kunnanjohtaja
Sam Leijonanmieli Vimpelin kunnanjohtaja

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.