Pinkaisut starttasivat Saarikentältä

Pinkaisut starttasivat.
Pinkaisuissa oli paikalla 93 pinkaisijaa kylmästä kelistä huolimatta.

PERJANTAINA käynnistettiin perinteiset pinkaisut Vimpelissä aiempia vuosia koleammassa säässä.

–Tunnelma oli hyvä kylmähköstä kelistä huolimatta. Vähän tosin jäätiin aiempien vuosien osallistujamäärästä, mutta olemme ihan tyytyväisiä 93 pinkaisijaan. Täällä viikolla pinkaistaan Lakaniemessä perjantaina 12. toukokuuta kello 18.30, kertoo Ari Takala.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.