Kokkoja siellä, kokkoja täällä 

Pääsiäiskokolla on pitkät perinteet.
Pääsiäiskokolla on pitkät perinteet.
Pääsiäiskokolla on pitkät perinteet.
Pääsiäiskokolla on pitkät perinteet.

LAUANTAINA ei pääse trullikansa pitkästymään, kun kokkoja sytytellään isompien ja pienempien iloksi lähes joka pitäjässä! Monen kokkotapahtuman kylkeen on järjestetty makkaranpaistoa ja muuta mukavaa tapahtumaa ja kun kelikin lupaa aurinkoa, niin mitäpä muuta sitä lauantailta voisi kaivata? Mukavaa tekemistä, iloisia ihmisiä ja yhteisöllisyyttä tiedossa kaikille tasapuolisesti. 

Jos liikuskelet Alajärven suunnalla, voit piipahtaa Koskenvarren pääsiäiskokolla Koskenvarren kodan rannassa. Vimpelissä kannattaa piipahtaa Vimpelin kyläyhdistyksen järjestämässä Pääsiäistapahtumassa Hippopuistossa kello 10–14 välillä. Vinnissä palaa kyläseuran perinteinen pääsiäiskokko Vinnin hiekkamontulla ja Sääksjärvellä syttyy kokko Vääpekin purolla kello 19. Lappajärvellä Karvalan nuorisoseuralta löytyy kokko ja lapsille suunnattua tapahtumaa jo kello 17 alkaen. Myös Kärnänsaaressa kokkoillaan! Kortesjärvi-Kauhava akselilla kokkoja löytyy Rantahallin rannasta, sekä osoitteesta Huhmarkoskentie 388. Kurkkaa kotisivujemme tapahtumakalenterista tarkemmat tiedot tapahtumista ja lähde helmat paukkuen kierrokselle! https://www.jarviseudunsanomat.fi/tapahtumakalenteri/

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.