Voihan Veto, melkoinen Peto!

Alexandra Wittinger ja muut vetolaiset mellastivat tuhoisasti.
Alexandra Wittinger ja muut vetolaiset mellastivat tuhoisasti.
Alexandra Wittinger ja muut vetolaiset mellastivat tuhoisasti.
Alexandra Wittinger ja muut vetolaiset mellastivat tuhoisasti.

Veto-ToPo 88-81 (43-44)

Vimpelin Veto liekehtii korventavilla liekeillä, sinivalkoiset kaatoivat naisten Korisliigan toisessa välierässä helsinkiläisen Torpan Pojan tasoittaen ottelusarjan.  Vaikka helsinkiläisten bussin infotaulussa kerrottiin joukkueen lähtevän voitolla yöhön, saivat ennakkosuosikit astella hämärtyvään iltaan nuolemaan haavojaan pedon puraistua kipeästi.

Veto tuli otteluun jämäkästi taistellen jokaisesta pallosta. Samoin teki myös vastustaja, ensimmäinen neljännes mentiin tasatahtiin. Samanlainen vääntö jatkui myös toisella kymmenminuuttisella, jonka helsinkiläiset veivät pisteellä. Sydämentykytyksiä nostanut kahina ei hellittänyt kolmannella jaksolla Vedon kiskaistua sen kolmella pistellä. Päätöskymppi oli henkien taistelua onnistumisten vaihdellessa kentän kummassakin päässä. Veto osoitti kuitenkin suurempaa sydäntä ja mahtia vieden hurjan väännön.

Vedosta upottivat kaksinumeroisen pistemäärän Kristina King, 24, Tynice Martin, 18, Alexandra Wittinger, 16, Anni Kujala, 11, sekä Riikka Kujala, 10.  Veto kohensi myös levypallopeliään erittäin merkittävästi avausottelusta, Torppa kahmi palloja ainoastaan kolme enemmän. Veto upotti pelitilanneheitot 54-prosenttisesti Torpan lukeman ollessa 44. Vedon voiton näki 462 katsojaa.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala oli tyytyväinen.

Mainos

– Kova vääntö ja voitto. Emme olleet ensimmäisessä ottelussa aivan valmiina, nyt oli toisin, kasvoimme eri tasolle kummassakin päässä kenttää.

– Erittäin tärkeää oli, että saimme onnistumisia laajalla rintamalla, se tekee vastustajan hommista hankalampaa. Myös heittoprosenttimme ja levypallopeli olivat hyvällä tasolla.

Sarja jatkuu perjantaina Helsingissä. Vimpelissä pelataan ensi maanantaina kello 17. Jatkopaikka irtoaa kolmella voitolla.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.