RUK perinnettä vaalittiin Vimpelissä 

Vimpelin reserviupseerit laskivat seppeleen 1.4.2023 Sotakoulun aukion muistomerkille kaatuneiden upseerien muistoa kunnioitten. Kuvassa Jyrki Lappi, Joonas Lappi, puheenjohtaja Atro Anttila ja Martti Sunnari.
Vimpelin reserviupseerit laskivat seppeleen 1.4.2023 Sotakoulun aukion muistomerkille kaatuneiden upseerien muistoa kunnioitten. Kuvassa Jyrki Lappi, Joonas Lappi, puheenjohtaja Atro Anttila ja Martti Sunnari.
Vimpelin reserviupseerit laskivat seppeleen 1.4.2023 Sotakoulun aukion muistomerkille kaatuneiden upseerien muistoa kunnioitten. Kuvassa Jyrki Lappi, Joonas Lappi, puheenjohtaja Atro Anttila ja Martti Sunnari.
Vimpelin reserviupseerit laskivat seppeleen 1.4.2023 Sotakoulun aukion muistomerkille kaatuneiden upseerien muistoa kunnioitten. Kuvassa Jyrki Lappi, Joonas Lappi, puheenjohtaja Atro Anttila ja Martti Sunnari.

Huhtikuun ensimmäisenä päivänä Vimpelin reserviupseerit laskivat seppeleen Vimpelin Sotakoulun muistomerkille. Seppelettä olivat laskemassa Martti Sunnari, Atro Anttila ja Joonas Lappi. Juhlallisen seppeleen laskun jälkeen veisattiin isänmaallinen virsi 577 ”Sun kätes, Herra, voimakkaan” ensimmäiset viisi säkeistöä.   Virren jälkeen Vimpelin reserviupseerien puheenjohtaja Atro Anttila piti puheen yleisölle ja valotti tapahtumia, jotka johtivat Vimpelin Sotakoulun syntymiseen. Puolustusvoimat, RUK oli esittänyt tukipyynnön Vimpeliin seppeleen laskemisesta ja se myös lunastettiin tuona päivänä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.