Hajun lähdettä etsittiin Kortesjärvellä

pela_ep
pela_ep

Hälytys vaarallisen aineen onnettomuudesta Kauhavalla 1.4.2023 kello 00:50.

Viime yönä ennen kello yhtä oli pelastuslaitokselle tullut hälytys Kortesjärvelle etsimään hajun lähdettä. Kello 02:03 tulleen tiedotteen mukaan hajun lähdettä Jääkärintiellä ei saatu paikallistettua, eikä pelastuslaitos tiedota asiasta enempää.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.