Hajun lähdettä etsittiin Kortesjärvellä

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos
Puoliperävaunun kuljettaja on toimitettu tarkempiin tutkimuksiin.

Hälytys vaarallisen aineen onnettomuudesta Kauhavalla 1.4.2023 kello 00:50.

Viime yönä ennen kello yhtä oli pelastuslaitokselle tullut hälytys Kortesjärvelle etsimään hajun lähdettä. Kello 02:03 tulleen tiedotteen mukaan hajun lähdettä Jääkärintiellä ei saatu paikallistettua, eikä pelastuslaitos tiedota asiasta enempää.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.