Lappajärven kunnanhallituksen esityslista 27.3.2023, käsiteltävänä Rantakankaan koulun siirtyminen ja Itämuksulan lakkauttaminen

JS-LOGO_2_rows-1
Lappajärven kunnanhallitus käsittelee maanantaina 27. maaliskuuta Rantakankaan koulun siirtymistä. Lappajärven hyvinvointilautakunta sai Rantakankaan koulun oppilaiden vanhemmilta kirjeen sähköpostitse, joka oli osoitettu hyvinvointilautakunnan puheenjohtajalle Tuija Viinamäelle. Valiokunta ...

Lappajärven kunnanhallitus käsittelee maanantaina 27. maaliskuuta Rantakankaan koulun siirtymistä. Lappajärven hyvinvointilautakunta sai Rantakankaan koulun oppilaiden vanhemmilta kirjeen sähköpostitse, joka oli osoitettu hyvinvointilautakunnan puheenjohtajalle Tuija Viinamäelle. Valiokunta …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.