Veto taipui pudotuspeliavauksessa

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto Koripallo

EBT-Veto 89-78 (47-41)

Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigan puolivälieräottelussa Espoo Basket Teamille. Espoolaiset tulivat peliin vahvasti vieden avausneljänneksen seitsemällä pisteellä. Toisella kymmenminuuttisella Veto tiivisti taisteluaan kuitaten sen pisteellä. Sinivalkoisten raju rypistys jatkui kolmannella neljänneksellä, jonka Veto kahmaisi kuudella pisteellä tasoittaen ottelun.

Ottelun lopputuloksen kannalta merkittävät olivat päätösneljänneksen alkuhetket, milloin EBT kiskaisi kuuden pisteen kaulan. Veto kykeni tämän jälkeen hiipimään lähimmillään neljän pisteen päähän, mutta enempään eivät eväät riittäneet. Veto upotti pelitilanneheitot 39-prosenttisesti EBT:n lukeman ollessa 45. Levypallot EBT:lle 47-40. Levypalloistaan EBT haki kuusitoista Vedon puolustuspäästä.

Vedosta merkkauttivat kaksinumeroisen pistemäärän Alexandra Wittinger, ja Anni Kujala, 18, Kristina King, 16, sekä Tynice Martin, 14.. Vedolle ylivoimainen peikko oli  EBT:n Sierra Moore, joka upotti 39 pistettä.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala oli harmissaan.

– Pienet marginaalit, meillä oli kaikki mahdollisuudet. Meillä oli alussa ongelmia puolustuspäässä, Espoo sai liian helppoja koreja.

– Tauon jälkeen tulimme vahvasti saaden pelin tasoihin.  Lopussa taistelu ei riittänyt, teimme merkkaus- ja huolimattomuusvirheitä.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Vimpelin liikuntahallilla kello 17. Välieräpaikka irtoaa kahdella voitolla. Kujala toivoo paikalle runsaslukuista kannustusta.

– Sitä tarvitaan. Sarja on kesken ja taistelu jatkuu. Erot ovat pienet, kaikki on mahdollista, nyt on otettava lisösteppi, Kujala summasi.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.