Kaupunki jatkaa maakauppoja

Alajärven kaupunginhallitus esittää maakauppoja valtuustolle.
Alajärven kaupunginhallitus esittää maakauppoja valtuustolle.
Alajärven kaupunginhallitus esittää maakauppoja valtuustolle.
Alajärven kaupunginhallitus esittää maakauppoja valtuustolle.

ALAJÄRVEN maakaupat niin kutsutun yhdyskäytävän alueelta jatkuvat. Maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle Nurkkala-tilan ostamista 15 881 eurolla. Tilan pinta-ala on kiinteistörekisterin mukaan 1,08 hehtaaria. Se sijaitsee Kuopiontien pohjoispuolella, rajoittuen länsikulmaltaan kaupungin omistamaan maahan. Alue on tulevaisuuden rakentamistarkoituksiin kohtuullisesti soveltuvaa maata. Tällä hetkellä alue on asemakaavassa merkitty maa- ja metsätalousvaltaiseksi alueeksi ja se on kokonaisuudessaan koivuvaltaista metsää. Puuston arvoksi kaupan kohteen alueella 2 921 euroa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.