Virkiä vei jatkopaikan, mutta ei toivoa ja innostusta

Hattutemppu ei ilahduttanut JPK:n Jere Erkkilää, kun järviseutulaisten tie katkesi puolivälieriin.
Hattutemppu ei ilahduttanut JPK:n Jere Erkkilää, kun järviseutulaisten tie katkesi puolivälieriin.
Hattutemppu ei ilahduttanut JPK:n Jere Erkkilää, kun järviseutulaisten tie katkesi puolivälieriin.
Hattutemppu ei ilahduttanut JPK:n Jere Erkkilää, kun järviseutulaisten tie katkesi puolivälieriin.
LAPUAN Virkiä pysäytti JPK:n etenemisen jääkiekon III divisioonan Pohjanmaan lohkon jatkopeleissä. Virkiä oli vahvempi Lapualla lauantaina numeroin 5–4 ja sunnuntaina Alajärvellä 6–10.

LAPUAN Virkiä pysäytti JPK:n etenemisen jääkiekon III divisioonan Pohjanmaan lohkon jatkopeleissä. Virkiä oli vahvempi Lapualla lauantaina numeroin 5–4 ja sunnuntaina Alajärvellä 6–10.

–Kokeneempi joukkue voitti, totesi JPK:n joukkueenjohtaja Petri Koskenmäki. –Heillä on enemmän pelivuosia ja korkeampia sarjatasoja alla kuin meillä. Ja play offit ovat ihan omia pelejään. Lapualla jäi jossiteltavaa, meidän maali hylättiin hieman epäselvässä tilanteessa. Meillä oli paikkamme, mutta nyt ei pärjätty, ei sitten millään.

Joukkue oli luonnollisesti pettynyt heti ottelun jälkeen, kautta oltaisiin haluttu vielä jatkaa.

–Vielä viime hetkellä uskottiin, että saadaan homma käännettyä ja pelit jatkuvat. Ja harmitti se senkin suhteen, kun tässä oli orastavaa buumia, yleisömäärät olivat nousussa. Ei päästy näkemään, oltaisiinko saatu halli vielä ihan täyteen.

Sunnuntaina JPK:n peliä seurasi JKH Areenalla 343 katsojaa, mikä voi olla jopa kaikkien aikojen ennätysyleisö Alajärven jäähallissa.

Kuitenkin pelaajien ja taustayhteisön katseet käännettiin jo kohti tulevaa.

–Ensin ajateltiin, että eiköhän laiteta pillit pussiin tältä kaudelta, mutta uskon, että mennään normaalisti tiistaina jäälle ja treenaillaan niin kauan kun on jäätä. Katsotaan, jos saataisiin AHL kokoon kevääksi, Koskenmäki naurahtaa viitaten Alajärven harrasteliigaan, joka oli todella suosittu aikana ennen koronaa.

–Näyttäisi siltä, että joukkue pysyisi hyvin kasassa ja jatkettaisiin ensi kaudella samalla rungolla. Tietysti on armeijaa ja opiskeluja ja muuta mikä kuuluu normaaliin elämään, joten pientä vaihtuvuutta voi olla. Meillä on ollut hyvä joukkue ja hyvä joukkuehenki, hauska talvi tällä porukalla.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.