Uusi seurakunta Alajärvelle

Järviseudulle on perustettu Pyhän Ristin luterilainen seurakunta.
Järviseudulle on perustettu Pyhän Ristin luterilainen seurakunta.
Järviseudulle on perustettu Pyhän Ristin luterilainen seurakunta.
Järviseudulle on perustettu Pyhän Ristin luterilainen seurakunta.

Alajärvelle perustettiin vastikään uusi seurakunta, joka sai nimekseen Pyhän Ristin luterilainen seurakunta.  Seurakunta liittyy osaksi Suomen evankelisluterilaista lähetyshiippakuntaa. Lähetyshiippakunnan piispa Juhana Pohjola vierailee seurakunnassa ja toimittaa piispanmessun sunnuntaina 19.3. klo 18 (Kauppakatu 9).

Lähetyshiippakunnalla on ollut jumalanpalveluksia Alajärvellä jo vuodesta 2021 lähtien, ja niihin on saapunut tulijoita monista naapurikunnista. Uusi seurakunta haluaakin olla palvelemassa koko Järviseutua.  Seurakunnan tarkoitus on julistaa evankeliumia ja tarjota Raamatun sanan pohjalle rakentuva kodinomainen yhteisö ihmisille.  Lähetyshiippakunta on voimakkaasti kasvanut luterilainen kirkko, joka tekee työtä evankeliumin ja luterilaisten seurakuntien säilymiseksi ja leviämiseksi Suomessa. Sillä on tällä hetkellä noin 45 seurakuntaa aina Helsingistä Utsjoelle asti.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.