Vendelin-Laukkanen museotoimenjohtajaksi 

Nelimarkka-museo saa uuden museotoimenjohtajan sekä museoamanuenssin.
Nelimarkka-museo saa uuden museotoimenjohtajan sekä museoamanuenssin.
Nelimarkka-museo saa uuden museotoimenjohtajan sekä museoamanuenssin.
Nelimarkka-museo saa uuden museotoimenjohtajan sekä museoamanuenssin.

ALAJÄRVEN elinvoimalautakunta valitsi ensimmäisessä kokouksessaan 21. helmikuuta museotoimenjohtajan virkaan 1. maaliskuuta alkaen MA Carmen Vendelin-Laukkasen. Virkaa haki seitsemän henkilöä. Museoamanuenssiksi on valittu taidehistorian tohtori Olga Sipola, joka aloitti työssä 22. helmikuuta. 

ELÄMÄNLAATURAHASTON uudeksi asiamieheksi päätettiin valita yhteisökoordinaattori 1. maaliskuuta alkaen. Aiemmin asiamiehenä toimi sosiaalipalvelujohtaja, mutta hän on siirtynyt hyvinvointialueen palvelukseen organisaatiomuutoksen myötä. 

ELINVOIMALAUTAKUNNAN jäseniä ovat puheenjohtaja Esko Rintamäki (kesk.), varapuheenjohtaja Virpi Mertaniemi (kesk.), Jari Hämeenniemi (ps.), Pirjo Kantokoski (ps.), Jenni Kuisti (vihr.), Aino-Maija Ojala (kesk.) ja Mauri Penninkangas (kesk.). Esittelijänä toimii elinvoimajohtaja Jaakko Aninko.  

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.