Onnistunut talvirieha Kivitipussa

Svingi kodilleen jäällä. Talvirieha Kivitipussa
Svingi kodilleen jäällä. Talvirieha Kivitipussa

Lauantaiaamu valkeni harmaana, mutta eipä aikaakaan, kun taivas selvisi ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Kivitipun alueella oli vilskettä ja vilinää, seuraamassa ja ottamassa osaa erilisiin aktiviteetteihin. Itse rakennuksen sisältä kuului iloisia ääniä, kun pomppulinna oli kovassa käytössä. Paikallinen Lions Club Lappajärvi paisteli makkaraa rannan tuntumassa ja hieman kauempana kyyditsi lapsi ja lapsenmielisiä moottorikelkan reellä. Moottorikelkkasafari oli väkimäärästä ja jonottajista päätellen haluttu herkku tuona lauantaina. Kauempana jäällä luisteltiin, pilkittiin, hiihdeltiin ja lyötiin golfpalloa lähimmäksi lippua. Tyylejä oli yhtä monta kuin oli ihmisiäkin eri ”rasteilla” ja hyvä niin että kansalaiset olivat saapuneet paikalle Kivitippuun.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.