Uusimmat kesäblogit:

Lounasravintolapalvelut saivat jatkoa Kortesjärvellä

Yrittäjä Pedros oikealta nimeltään Nouraddin on pyörittänyt kebab pizzeriaansa Kortesjärvellä jo 7 vuoden ajan.
Yrittäjä Pedros oikealta nimeltään Nouraddin on pyörittänyt kebab pizzeriaansa Kortesjärvellä jo 7 vuoden ajan.

Inkerin Lounas-Kahvion lopetettua toimintansa vuoden vaihteessa näytti jo hetken siltä, että Kortesjärvellä ei jatkossa olisi saatavilla lainkaan lounaspalveluita. Onneksi tämä huoli on nyt ohi. Samassa liikekiinteistössä sijaitseva Pedro’s kebab pizzeria on ryhtynyt laajentamaan toimintaansa ja tarjoaa nyt pizzojen ja kebabien lisäksi myös lounaspalveluita. Yrittäjä Pedros oikealta nimeltään Nouraddin on pyörittänyt kebab pizzeriaansa Kortesjärvellä jo 7 vuoden ajan. Kun naapurin Lounas-Kahvion ylläpitäjä siirtyi nauttimaan hyvin ansaituista eläkepäivistä, avautui tilaisuus liiketoiminnan laajentamiseen, johon Pedros päätti tarttua. Pizzeriaan on hankittu asianmukainen tarjoilulinjasto ja tilojen kalustusta muutettu lounastarjoilun edellyttämällä tavalla. Keittiössä yrittäjän apuna häärii kokenut ja monipuoliset keittiötaidot omaava ammattitaitoinen kokki. Lounastarjoilu aloitettiin viime viikon maanantaina ja jo ensimmäinen päivä osoitti, että palvelu tuli tarpeeseen. Asiakkaat löysivät ruuan ääreen, vaikka minkäänlaista mainoskampanjaa asiasta ei ole ollut. Ruokailijat olivat tyytyväisiä ja kiittelivät palvelun laatua ja maittavaa ruokaa. Yrittäjällä on olemassa suunnitelmia palvelujen kehittämiseen mm. tilojen osalta, mutta hän haluaa kuitenkin ensin katsoa rauhassa, miten homma alkaa pyöriä. Paikkakunnan kannalta on enemmän kuin toivottavaa, että uusi lounaspalvelu menestyy. Hyvien ruokailupalvelujen olemassaolo on keskeisen tärkeää meille kaikille. Sen tosiasian ymmärrämme ehkä parhaiten silloin, kun ne meiltä puuttuvat. 

Luitko tämän: Inkerin lounaskahvio lopetti

Mauri Jokela

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.