Heimo Herrala on uusi puheenjohtaja Eläkeliiton Lappajärven Yhdistyksessä 2023

Eläkeliiton Lappajärven yhdistyksenjärjestymiskokouksessa 17.1.2023 Virastotalon kahvilassa, vahvistettiin, että Heimo Herrala on yhdistyksen uusi puheenjohtaja. Varapuheenjohtaja on Maarit Ahola, sihteerinä jatkaa Paula Murtoniemi sekä rahastohoitajana Eija-Liisa Ylipelkola.

Hallitukseen kuuluvat lisäksi: Raija Annola , Alaviitala Anne, Kankaanpää Sirkka, Keto Matias, Pohjoispää Kalervo, Sadeharju Anne, Vanharanta Esko  ja Övermark Gun -Lis. Yhdistyksen hallitus nimesi seuraavat vastuuhenkilöt: Rekisterinhoitajaksi  ja kirjanpitäjäksi  Eeva – Liisa Ylipelkola, Tiedottajaksi  Gun -Lis Övermark, Emänniksi Raija Annola ja Sirkka Kankaanpää, varalla Anne Sadeharju, Arpavastaavat  Anne Alaviitala ja Anne Sadeharju, Pirihallitus Matias Keto Vapaaehtoistyön vastaava Esko Vanharanta  ja Patikkaretkien vastaava Kalervo Pohjoispää. Toiminnantarkastaja on tänä vuonna Hilkka Heikkilä.

Eläkeliiton Lappajärven yhdistys on perustettu 1973 eli tänä vuonna on toimittu 50-vuotis juhlavuosi. Juhlistamme yhdistyksen 50- vuotista taivalta järjestämällä juhlan Kivitipussa la 17.6.2023. Juhlassa on ohjelmaa ja ruokailu sekä täytekakkukahvitus.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.