Uusimmat kesäblogit:

Hiihtokilpailut Lappajärvellä 16.2.1973 

Voittajat Lappajärven koulujenvälisissä hiihtokilpailussa 16.2.1973. Vasemmalta, Hannu orava, Riitta Ahvenniemi, Pirjo Lammi, Terttu Takala, Pertti Syrjälä ja Veli-Matti Kärnä. Kuva: Ville Syrjälän kokoelmat
Voittajat Lappajärven koulujenvälisissä hiihtokilpailussa 16.2.1973. Vasemmalta, Hannu orava, Riitta Ahvenniemi, Pirjo Lammi, Terttu Takala, Pertti Syrjälä ja Veli-Matti Kärnä. Kuva: Ville Syrjälän kokoelmat

AIKA tasan 50 vuotta sitten Lappajärvellä Kivipurolla ratkottiin koulujenvälisiä hiihtotaitoja ja -kuntoa. Rantakankaan koulu oli tuolloin ylivoiminen koulujenvälisissä hiihtokilpailuissa. Rantakangas voitti tyttöjen ja poikien joukkuekilpailut, sekä yhteiskilpailun suvereenisti. Joukkuetulos pojat: Rantakangas, Kuoppala, Seppä, Lamminkylä, Ylipää, Kärnä ja Kirkonkylä. Joukkuetulos tytöt: Rantakangas, Kirkonkylä, Kuoppala, Seppä, Lamminkylä, Kärnä ja Ylipää. Joukkue. Yhteistulos tytöt ja pojat: Rantakangas, Kuoppala, Seppä, Lamminkylä, Kirkonkylä, Ylipää ja Kärnä. Rantakankaan koulu voitti yhteistuloksissa kymmenellä pisteellä seuraavaksi tulleen Kuoppalan koulun. Joukkuekilpailuun ei laskettu mukaan keskikoulun hiihtäjiä.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

Cayro-Lyza Toomingas sai harjoituksissa ohjeita Jukka-Pekka Kujalalta.

Veto hamuaa jatkoa menestykselleen

Vimpelin Veto aloittaa naisten Korisliigan perjantaina Helsingissä HBA-Märskyn kotisalissa. Sinivalkoiset puolustavat viime kaudella sensaatiomaisesti tullutta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.