Tavanomainen viikonloppu Pohjanmaalla

Vimpelissä ja Evijärvellä murtauduttu apteekkeihin.
Vimpelissä ja Evijärvellä murtauduttu apteekkeihin.
Vimpelissä ja Evijärvellä murtauduttu apteekkeihin.
Vimpelissä ja Evijärvellä murtauduttu apteekkeihin.

13.2.2023 11.15  

POHJANMAAN poliisille viikonloppu oli tavanomainen. Tehtäviä hoidettiin viikonlopun aikana yhteensä 513 kpl, ja rikosperusteisesti tai poliisilakiperusteisesti oli 36 henkilöä kiinniotettuna. Kiinniotot liittyivät pääosin rattijuopumustapauksiin tai pahoinpitelyihin.

Poliisia pyydettiin viikonloppuna myös useaan otteeseen paikalle selvittämään pahoinpitelyitä. Pahoinpitelyilmoituksia kirjattiin viikonloppuna 11 kpl. Pahoinpitelyt tapahtuivat sekä yleisillä että yksityisillä paikoilla.

Rattijuopuneita tavattiin liikenteessä yhteensä 19 kpl. Näistä suurin osa, neljätoista kuljettajaa, oli nauttinut päihteitä sen verran, että tapauksia tutkitaan törkeinä rattijuopumuksina. Viidessä tapauksessa kuljettaja oli käyttänyt huumeita.

Rattijuoppoja tavattiin neljä Seinäjoella ja Kurikassa, kaksi Kokkolassa ja Mustasaaressa. Alajärvellä, Vetelissä, Laihialla, Pedersöressä, Lapualla, Kauhajoella ja Vaasassa yksi.

 Pohjanmaan poliisilaitos, Uutinen, Uutinen, Valvonta- ja hälytystoiminta

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.