Vimpeliläinen elinvoimakoordinaattoriksi Kyyjärvelle 

Teija Uitto-Kohonen aloittaa Kyyjärven elinvoimakoordinaattorina helmikuun loppupuolella.
Teija Uitto-Kohonen aloittaa Kyyjärven elinvoimakoordinaattorina helmikuun loppupuolella.
Teija Uitto-Kohonen aloittaa Kyyjärven elinvoimakoordinaattorina helmikuun loppupuolella.
Teija Uitto-Kohonen aloittaa Kyyjärven elinvoimakoordinaattorina helmikuun loppupuolella.

PALA vimpeliläistä naisenergiaa siirtyy Kyyjärvelle Teija Uitto-Kohosen aloittaessa Kyyjärven kunnan elinvoimakoordinaattorin työt 20. helmikuuta. Uitto-Kohonen suhtautuu uusiin työkuvioihin luottavaisin ja avoimin mielin.  

–Minulla on Kyyjärvestä positiivinen ja lämminhenkinen kuva jo entuudestaan, on hyvä pohja jatkaa siitä mitä on jo aloitettu. Ihan ensimmäisenä haluan päästä tutustumaan kyyjärveläisiin, alueen yrityksiin ja yhdistyksiin. Uskon että niistä kohtaamisista nousee esiin niitä asioita, joihin on hyvä ensimmäisenä tarttua kiinni, sanoo Uitto-Kohonen. 

Elinvoimakoordinaattorin työnkuvaan tulee kuulumaan monipuolisesti kaikki, mikä pienen paikkakunnan elinvoimaa mahdollisesti voisi edistää. Työnkuva on monipuolinen, mutta myös omille visiolle on tilaa.  

–Varmasti paikkakuntien välistä yhteistyötä tullaan kehittämään. Vaikka Kyyjärvi on Keski-Suomen puolella, on se myös Vimpeliä lähellä, sanoo Uitto-Kohonen. 

Hän kertoo aloittavansa elinvoimakoordinaattorin työt 60 prosentin työajalla ja hoitaa ohessa vaalikoordinaattorin työt loppuun asti. Luottamustehtävät Vimpelin kunnan valtuustossa ja kunnanhallituksessa säilyvät ennallaan.  

–Vaalien jälkeen sitten aloitan täydellä työajalla Kyyjärvellä. 

KYYJÄRVEÄ luotsaa eteenpäin poikkeuksellinen feminiinienergia. Uitto-Kohosen lisäksi Kyyjärven kunnanjohtaja ja tekninen johtaja ovat naisia.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.