Kadonneen asiakirjan metsästys

Järviseudun Sanomat on puolueeton paikallislehti, joka ilmestyy Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla.
Arkistokuva: Eija Pippola.
KAUHAVAN ”Komioiden ja Rohkiain” seikkailut näyttivät loppuvan viime vuoteen. Tässä kävi kuitenkin kuten usein TV:n saippuasarjoissa käy. Jostain tulla pulpahtaa päähenkilön Australiaan kadonneen aviottoman kummin velipuolen serkku, joka ilmoittaa olevansa suvun miljoonaomaisuuden perijä. Tätä teemaa sitten vatvotaan yhden tuotantokauden ajan.

Nyt putkahti Kauhavan ”Komioiden” jäljiltä oma ”serkkupojan kummin vävy” eli Ilkka-Pohjalaisen digilehti ja uusi seikkailu alkoi välittömästi. Nyt päähenkilöiden pitäisi löytää tilapäisen toimikunnan kadonnut asiakirja. Kadonnut asiakirja on tiettävästi noin kenkälaatikon kokoinen nivaska kirjoitettua ”runua” ja ”roosaa”.  En tunne tarkemmin tuotteen sisältöä, mutta luulen siinä olevan uusia hulvattomia juonen käänteitä. Niistä saamme uuden sarjan ”Komioiden” seikkailuihin.

Tilapäinen toimikunta perustettiin aikanaan ”telottamaan” kaupunginjohtaja. Homma jäi kesken, kun kaupunginjohtaja lähtikin kävelemään. Uusi johtaja valittiin tarkan harkinnan jälkeen. Toivottavasti uusi yrittäjä pärjää ”Komioiden” kanssa.

Toimikunnan raportti oli jossain kaupungin sokkeloissa. Ilkka-Pohjalainen pyysi paperiläjää, mutta ei saanut. Homma meni hallinto-oikeuteen. Oikeus määräsi  kaupungin luovuttamaan paperit. Valitettavasti nivaska on mystisesti kadonnut. Kuka onneton tunaroi hukkaan tällaisen merkittävän hengen tuotteen? Koko Kauhavan väen on syytä ryhtyä etsimään kadonnutta aarretta. Näin osoitamme tukemme ”Komioille” ja näytämme koko maakunnalle, miten yksimielisiä Kauhavan asukkaat ovat hädän hetkellä. Käykäämme yhtenä miehenä taisteluun kodon uskon ja Kauhavan puolesta.

Huolestunut kauhavalainen

E. Paavola

Ps. ”Pro Positiivinen Kauhava” hommaa mäyräkoiran (koiran) avuksi etsintöihin.  Pieni koira pääsee kaupungintalon ahtaisiinkin sokkeloihin. Kyllä nivaska jostain löytyy.

Ps. Se pukkaa muuten vaaleja!

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Mainos

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.