Jääkaruselli ei pyörinyt tänä vuonna Lappajärvellä

Jääkaruselli jäi paikoilleen 2023
Jääkaruselli jäi paikoilleen 2023

Lappajärvellä sahattu 500-metrinen maailmanennätys jääkaruselli ei pyörähtänyt. Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti jääkarusellin piti pyöriä lauantaina kello kahdestatoista ilta kuuteen, jonka jälkeen Kivitipussa alkaisi Jäägaala ohjelmineen. Gaalassa juhlistettiin vuoden 2021 saavutusta. Karusellia laitettiin ”käyntiin” lauantaina aina ilta pimeään saakka. Luonto kuitenkin osoitti rajattoman voimansa ja karuselli ei pyörinyt.

Paikalla oli jääkaruselliharrastajia aina Yhdysvalloista saakka. Koko hienolla tiimillä oli halu saada 500-metrin kiekko pyörimään, mutta tänä vuonna se ei toteutunut ja näiltä osin kädet nousivat pystyyn.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.