Veto jatkoi voittojen tiellä

HBA-Veto 70-76 (33-39)

Vimpelin Veto nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa naisten Korisliigassa kaatamalla helsinkiläisen HBA-Märskyn jännitysnäytelmän jälkeen. 

Alemman loppusarjan avausottelun ensimmäinen puoliaika sujui Vedon selkeässä hallinnassa eron kasvaessa kolmeentoista pisteeseen. Toinen neljännes oli kuitenkin Vedolle haastava HBA:n kaventaessa eron kuuteen pisteeseen. Kolmannella neljänneksellä Veto otti jälleen kuskin paikan vieden sen neljällä pisteellä. Ottelun viimeisestä kymmenminuuttisesta muodostui Vedon osalta tuskainen HBA:n noustua vajaat kaksi minuuttia ennen päätössummeria pisteen johtoon. Sinivalkoiset saivat kuitenkin kasattua välittömästi rivinsä vieden loppuhetket 7-0.

Vimpelin tehokkaimmat pistelingot olivat Tynice Martin, 24, Kristina King, 21, sekä Alexandra Wittinger, 16. Levypallot Vedolle 38-37.

Mainos

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala oli voittoon tyytyväinen.

– Kova kamppailu. Saimme hyvän alun, mutta varsinkin viimeisen neljänneksen alussa HBA sai otetta,  emme saaneet koreja ja kentällä tuli myös kommunikaatiokatkoksia.  Sen jälkeen löytyi kuitenkin vielä uusi vaihde, ja saimme hyvän startin jatkosarjaan.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.