Aisaparille jaettavaksi 6,7 miljoonan euron hankeraha

Aisaparin strategia "Virtaa uusissa uomissa" hyväksyttiin yhtenä parhaista. Sen kautta päästään rahoittamaan paikallista hanketoimintaa 6,7 milj. eurolla.
Aisaparin strategia "Virtaa uusissa uomissa" hyväksyttiin yhtenä parhaista. Sen kautta päästään rahoittamaan paikallista hanketoimintaa 6,7 milj. eurolla.
AISAPARIN tulevan rahoituskauden 2023–2027 strategia Virtaa uusissa uomissa hyväksyttiin parhaiden joukossa ja Leader-rahoitusta alueella toteutettaville hankkeille on tulossa 6,7 miljoonaa euroa.

Aisapari ry hallinnoi Leader-rahoitusta kuuden pohjoisella Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevan kunnan alueella. Alueeseen kuuluvat Lapua, Kauhava, Kortesjärvi, Evijärvi, Lappajärvi, Vimpeli ja Alajärvi. Suomessa toimii 52 Leader-rahoitusta omilla alueillaan hallinnoivaa kehittämisyhdistystä. Aisaparin alueelle myönnetty rahoitus on tällä kertaa valtakunnallisesti kolmanneksi suurin.

Rahoituksen saaminen alueelle perustuu muun muassa laadittuun kehittämisstrategiaan. Aisaparin alkavan kauden strategian nimi, Virtaa uusissa uomissa, kuvastaa asioiden tekemistä uudella tavalla, toisin kuin on totuttu tekemään, uusien näkökulmien löytämistä. 

Leader-rahoitusta voi saada yleishyödylliseen kehittämis- tai investointihankkeeseen sekä yrityshankkeeseen. Rahoitusta voivat hakea esimerkiksi yhdistykset, pienet yritykset, kunnat ja oppilaitokset. Hankkeiden tulee vastata alueellisen kehittämisstrategian tavoitteita.

HANKEHAKU käynnistyy vasta myöhemmin tänä vuonna, kun siihen liittyvät asetukset ja ohjeet valmistuvat. Aisapari tiedottaa asiasta heti kun ajankohta hankehakemusten vastaanottamisen aloittamiselle on tiedossa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.