Sahaus alkoi Lappajärvellä

Jääkaruselli 2023 Lappajärvi
default
Jääkaruselli 2023 Lappajärvi
default

Ennätysjääkarusellin sahaus alkoi torstaina 26.1.2023 Lappajärven jäällä. Urakka on iso ennen kuin jääkiekko on irrotettu jäästä. Sahausta tehdään talkooväen voimin moottorisahalla ja kahdella sahaukseen valmistetulla koneella. Pieniä teknisiä harmeja on ollut koneiden kanssa, mutta sisulla asiat on saatu kuntoon ja sahat soivat.

Kivitipun lounaalla, perjantaina, tapasin Chuck Zwillingin tiimin, joka oli saapunut Lappajärvelle Yhdysvalloista Minnesotasta. Chuck kertoi vuolaasti jään sahaamisesta ja sen haasteista. Kuuden henkilön vahvuinen tiimi oli pitkästä matkasta huolimatta intoa täynnä ja varusteiden vaihdon jälkeen matkalla jäälle seuraamaan ja auttamaan sahaamisessa.

Perjantain sää oli mitä parhain auringon paistaessa täydeltä terältä jäälle.

Mainos

Janne Käpylehdon oli rannalla ja totesi lyhyesti ja ytimekkäästi

–Huomenna (lauantaina) se pyörii, nyt täytyy palata jäälle.

Hannu Takala

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.