Ennätyskarusellin sahaaminen alkamassa Lappajärvellä

Vuoden 2021 jääkaruselli Lappajärvellä
Vuoden 2021 jääkaruselli Lappajärvellä
Vuoden 2021 jääkaruselli Lappajärvellä
Vuoden 2021 jääkaruselli Lappajärvellä

Toimitus kävi paikalla Lappajärven Kivitipun rannan tuntumassa keskiviikkona 25.1.2023. Ulkolämpötila oli tarkasteluhetkellä +2 astetta. Jäällä ei ollut lunta, mutta vettä kylläkin muutamia senttejä. Kourallinen väkeä oli jäällä valmistelemassa tulevaa jääkarusellia. Paikalle oli vedetty jo kylpytynnyri odottamaan kylpijöitä.

Aiemmin jäähän oli jo merkitty keskipiste mittausta varten ja leikattavaksi tarkoitettu kehä oli merkitty jäänpintaan viitoin. Kehä erottuu kuvissa vaaleana alueena jään pinnassa. Varsinainen sahaus alkaa piakkoin. Kahdella koneella on tehty jo koesahauksia. Laippakoneeseen tehdään vielä pieniä muutoksia ja toinen Janne Käpylehdon tuoma pyöröteräinen kone sahaa jäätä, kuin voita Janne Käpylehdon mukaan. Varsinainen huipennus karusellin osalta on lauantaina 28. päivänä, kun karuselli pyörähtää puolenpäivän aikaan käyntiin

Lisätietoa viikonlopun tapahtumista täällä: https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/01/25/lappajarvella-tulossa-tapahtumarikas-viikonloppu/

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.