Lappajärvellä tulossa tapahtumarikas viikonloppu

TULEVANA viikonloppuna kannattaa suunnata askeleet kohti Lappajärven Kivitippua, nimittäin perjantaina heti puolenpäivän jälkeen pyörähtää käyntiin Business On Ice –tapahtuma! Kello 14:30-18:00 on luvassa monenmoista mielenkiintoista kuultavaa. Puhutaan kaikkea pyörittävästä rahasta; mukana mielenkiintoisessa paneelikeskustelussa alueen yrityksiä ja Finnvera. Luovia puheenvuoroja ja ka-sauksia tulevaisuuteen tarjoavat futuristi Niko Herlin ja Henri Hyppönen. Herlin tekee futuristina analyyttisia arvioita mahdollisuuksista ja ennakoi tule-via tapahtumaketjuja, kuten vaikkapa shakin pelaamisessa. Yksikään osunut arvaus ei ole tärkeä, prosessin jatkuminen ja kokonaisuuden ymmärtäminen on tärkeää.

–Pitkällä aikajänteellä yliarvioimme muutokset, ja lyhyellä aikajänteellä aliarvioimme ne, Herlin on todennut. Henri Hyppönen on taasen luova johtaja ja mediapersoona.

–Tulevaisuudessa menestyvät ne, jotka taitavat luovan ongelmanratkaisun ja kriittisen ajattelun ja jotka ovat sosiaalisesti älykkäitä, on hän todennut. Keskustelu tulee olemaan mielenkiintoista, viitaten edellä oleviin puhujiin. Järviseudun Sanomat on luonnollisesti paikalla seuraamassa tilaisuutta. Lauantaina on varsinainen ulkoilupäivä, kun Lappajärvellä starttaillaan pyörimään jääkarusellia. Luvassa on 500-metrinen kiekko, joka pistetään liikkeelle Janne Käpylehdon tiimin toimesta. Samalla lähistöllä on laaja kirjo eri aktiviteetteja kaikille. Hatsapurin paistaja, Ville Haapasalo, on ehtinyt kiireiltään juontamaan koko tapahtuman, joka alkaa lauantaina kello 11. Lisäinfo löytyy lehden sivuilta.

Tänä vuonna karuselli on tätäkin suurempi. Arkistokuva: Hannu Takala
Tänä vuonna karuselli on tätäkin suurempi. Arkistokuva: Hannu Takala
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.