Öljyvahinko Soinissa

Yksi menehtyi Alajärvellä tulipalossa.
Yksi menehtyi Alajärvellä tulipalossa.
Yksi menehtyi Alajärvellä tulipalossa.
Yksi menehtyi Alajärvellä tulipalossa.
Pelastuslaitos sai tiistaina iltapäivällä tiedon Soinissa tapahtuneesta ympäristöonnettomuudesta.

Maatilalla tapahtui keskisuuri onnettomuus, kun tankkaustoiminnan yhteydessä tulleen toimintahäiriön yhteydessä noin 100-200 litraa polttoöljyä valui maahan. Pelastuslaitos imeytti maan päällä olleen polttoöljyn.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.