Öljyvahinko Soinissa

Pelastuslaitos imeytti maahan valunutta polttoöljyä Soinissa 24.1.2023.
Soinissa sattui ympäristöonnettomuus tiistaina.
Pelastuslaitos sai tiistaina iltapäivällä tiedon Soinissa tapahtuneesta ympäristöonnettomuudesta.

Maatilalla tapahtui keskisuuri onnettomuus, kun tankkaustoiminnan yhteydessä tulleen toimintahäiriön yhteydessä noin 100-200 litraa polttoöljyä valui maahan. Pelastuslaitos imeytti maan päällä olleen polttoöljyn.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.