Hankintainfoissa puhutaan kuntien tulevista investoinneista

JPYP:n ja kuntien hankintainfot käynnistyvät Lappajärveltä 1. helmikuuta ja päättyvät Vimpeliin 8. helmikuuta.

HANKINNAT ovatvahva linkki julkisen ja yksityisen sektorin välillä. Monissa kunnissa investoidaan nyt maltillisesti, mutta silti hankintoja tehdään. Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu, Lappajärven ja Vimpelin kunnat, Alajärven kaupunki sekä paikalliset yrittäjäjärjestöt ovat yhteistyössä järjestäneet yhteisiä esittely-ja keskustelutilaisuuksia julkisista hankinnoista jo useana vuonna. Viime vuonna hankintatilaisuus järjestettiin etäyhteydellä ja koko Järvi-Pohjanmaan alueelle yhtenäisenä. Tänä vuonna tahtotilana on mahdollistaa kohtaaminen kasvokkain kuntien investoinneista ja hankinnoista vastaavien viranhaltijoiden ja yrittäjien kesken.

Hankintatilaisuuksien sarja käynnistyy Lappajärveltä 1. helmikuuta. Lappajärven hankintainfossa kuullaan kunnanjohtaja Sami Alasaran ajankohtaiskatsaus ja teknisen johtaja Juha-Matti Näykin alustus tulevista investoinneista ja hankinnoista. Tilaisuudessa saadaan myös tietoa Lappajärvi Invest Oy kiinteistö- ja kehitysyhtiön perustamisesta ja toiminnasta.

Heti seuraavana päivänä 2. helmikuuta ollaan koolla Alajärven kaupungin hankintojen ja investointien parissa. Kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginjohtaja Vesa Koivunen ja tulevia teknisen toimialan investointeja avaa Jouni Hänninen. Tilaisuudessa esittäytyy myös kaupungin uusi elinvoimajohtaja Jaakko Aninko.

Hankintainfojen sarja päättyy Vimpelissä 8. helmikuuta. Siitä, mitäVimpelin kunnassa investoidaan vuonna 2023, alustaa tekninen johtaja Jarno Pulkkinen. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan tietoisku Vimpelin kunnan ajankohtaisista asioista.

Hankintatilaisuudet järjestetään yhteistyössä Lappajärven ja Vimpelin kuntien, Alajärven kaupungin sekä paikallisten yrittäjäjärjestöjen kanssa. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen osoitteessa www.jpyp.fi/tapahtumat.

Maria Ahvenniemi

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.