Uusimmat kesäblogit:

Uusi kirkkovaltuusto kokoontui Kauhavalla

Puheenjohtajaksi valittiin kortesjärveläinen Jaakko Niemistö ja varapuheenjohtajaksi evijärveläinen Ann-Helen Mäkelä.

KAUHAVAN uusi kirkkovaltuusto kokousti ensimmäistä kertaa torstaina 19.1.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin kuluvaksi ja ensi vuodeksi kortesjärveläinen Jaakko Niemistö ja varapuheenjohtajaksi evijärveläinen Ann-Helen Mäkelä.

Kirkkoneuvoston jäseniksi vuosiksi 2023–24 nimitettiin Anna-Maija Alatalkkari (henkilökohtainen varajäsen Aarno Heinonen), Pirkko Malmi (Lauri Jokinen), Marketta Heikkilä (Oona-Mari Marsch), Tarja Pellinen (Heikki Kielinen), Anna-Maija Renko (Lea Korpi), Simo Aaramaa (Päivi Mäkinen), Tapio Karjanlahti (Eeva-Maria Laakso) ja Asko Latukka (Vuokko Sulkakoski).

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin Anna-Maija Alatalkkari.

Kortesjärven ja Härmien kappelineuvostot lakkautettiin vuoden alusta. Jatkossa seurakuntatyö ohjautuu työaloihin pohjautuvissa tiimeissä. Tiimejä ovat diakoni, kasvatus, musiikki sekä ”Valo” eli viestintä, aikuistyö ja lähetys. Kirkkovaltuusto valitsee tiimeille puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin, mutta tämä pykälä päätettiin jättää torstain kokouksessa vielä pöydälle.

Valtuutetuista valittiin suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunta, johon valittiin varsinaisiksi jäseniksi Marketta Heikkilä, Aarno Heinonen ja Tapio Karjanlahti sekä varajäseniksi Asko Latukka, Anna-Maija Renko ja Juhani Ventä.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.