Ekoroskista Westenergyn osakas

biojäteastian tyhjennysmaksu on nykyisin osa Ekoroskin taksaa.
Biojäteastian tyhjennysmaksu on nykyisin osa Ekoroskin taksaa.
Westenergy Oy ja Ab Ekorosk Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä Ekorosk liittyy yhdeksi Westenergyn omistajayhtiöistä.

Westenergyn muut omistajayhtiöt ovat kuntaomisteiset jätehuoltoyhtiöt Botniarosk Oy Ab, Lakeuden Etappi Oy, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy, Millespakka Oy, Stormossen Oy Ab ja Vestia Oy. Aiemmin Westenergyn toiminta-alueen muodostivat noin 60 paikkakuntaa, mutta Ekoroskin liittyminen tähän joukkoon laajentaa toiminta-alueen noin 70 paikkakuntaan eli jopa yli viidesosaan Suomen paikkakunnista. Westenergyn omistajayhtiöt käsittelevät lähes 700 000 asukkaan jätteet.

Westenergyn laitoksessa jalostetaan vuosittain noin 200 000 tonnia jätettä sähköksi, lämmöksi ja uusiomateriaaleiksi.

Ab Ekorosk Oy on kuntaomisteinen jätehuoltoyhtiö, joka toimii kolmessa maakunnassa Evijärven, Kauhavan, Kaustisen, Kokkolan, Kruunupyyn, Luodon, Pedersören, Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn ja Vetelin kunnissa. Yhtiö on asukkaiden jätteenkäsittelyn edelläkävijä Suomessa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.