Veto nautiskeli kissapetoja

Riikka Kujala oli Vedon tehokkain suomalaispelaaja yhdeksällä pisteellä.
Riikka Kujala oli Vedon tehokkain suomalaispelaaja yhdeksällä pisteellä.
Riikka Kujala oli Vedon tehokkain suomalaispelaaja yhdeksällä pisteellä.
Riikka Kujala oli Vedon tehokkain suomalaispelaaja yhdeksällä pisteellä.

Veto-Catz 96-74 (50-31)

Vimpelin Veto kaatoi naisten Korisliigassa sarjajumbo Lappeenrannan Catzin selkein lukemin. Veto otti 250-päisen kotiyleisönsä edessä kuskin paikan heti avausneljänneksellä kuitaten sen yhdeksällä pisteellä. Sama meno jatkui myös toisella kymmenminuuttisella, mikä tiesi Vedolle selkeää taukojohtoa. Sinivalkoiset pitivät ottelun käsissään myös toisen puoliajan kasvattaen eroa kolmella pistellä.

Veto upotti pelitilanneheitot 52 prosentin teholla, Catzin lukeman ollessa 41. Veto vei levypallot niukasti 43-41. Vimpelin tehokkaimmat pistesingot olivat Kristina King, 26, Alexandra Wittinger sekä Tynice Martin, 20.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala oli tyytyväinen.

– Hyvä ja onnistunut peli. Saimme ensimmäisellä jaksolla reilun eron, ja onnistuimme pitämään sen toisella jaksolla.

– Ottelussa tapahtui paljon hyviä asioita erityisesti hyökkäyspelissä, missä pallo liikkui mukavasti. Toki parannettavaakin jäi varsinkin puolustuspäässä.

Sarja jakautui lauantain kierroksen jälkeen kahtia. Vedon seuraava tavoite on napata pudotuspelipaikka, joka irtoaa alemman loppusarjan sijoille 6-8 sijoittuneille. Kujala sanoo Vedon hamuavan kuudetta sijaa.

– Se on seuraava tavoite, eli haemme pudotuspeleihin mahdollisimman hyvää lähtökohtaa.

Tomi Olli

Riikka Kujala oli Vedon tehokkain suomalaispelaaja yhdeksällä pisteellä.
Riikka Kujala oli Vedon tehokkain suomalaispelaaja yhdeksällä pisteellä. Kuva: Tomi Olli
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.