Järviseudun Pallokerhon kiekkoilutoiminta starttasi Vimpelissä

Amelia Pilbacka, 8, viihtyy hyvin jäällä.
Amelia Pilbacka, 8, viihtyy hyvin jäällä.

AAPISKUJAN koulun kenttä täyttyi innokkaista luistelijoista, kun JPK:n luotsaama kiekkoilutoiminta käynnistyi torstaina 19. tammikuuta. Toistakymmentä lasta ikähaitarilla 5-9-vuotta pääsi tutustumaan kiekkoilun saloihin leikin varjolla Kimmo Niemisen ja Tommi Rinta-ahon johdolla.

-Kiekkoilu on junnuilla jäänyt täällä vähän vähemmälle. Toivoisimme tästä kasvavaa trendiä. Toiveissa on, että tästä jäisi innokkaita harrastajia lajin pariin, sanoo Nieminen.

Kiekkoilukouluun voi tulla, vaikkei luisteluhommat aivan hanskassa vielä olisikaan. Tällöin täytyy vanhemman jäädä avuksi.

-Mutta lapset kehittyvät yllättävän nopeasti! Toivotaan, että tämä sytyttäisi kipinän tähän lajiin, sitten ehkä myöhemmin voisi kasata joukkuettakin. Tervetuloa mukaan, vielä mahtuu, vinkkaa Nieminen.

POIKAVOITTOISEEN joukkoon mahtui mukaan myös muutama tyttö. Liikunnallinen Amelia Pilbacka oli sitä mieltä, että poikien perässä pysyy tyttökin ihan hyvin! Hän kertoo, että jääkiekon lisäksi mieluisia lajeja ovat pesäpallo ja koripallo.

-En vielä osaa sanoa kuinka paljon tulen jääkiekkoa myöhemmin harrastamaan, mutta kiekkoilukoulussa oli mukavaa, sanoo Pilbacka.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.