Veto palasi voittojen tielle

HBA-Veto 79–90 (48–45)

Vimpelin Veto palasi voittojen tielle naisten Korisliigassa kaatamalla helsinkiläisen HBA-Märskyn. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli erittäin tasaista vääntöä korisukan heiluessa tiiviisti kummassakin päässä kenttää. Kahinan ratkaisu nähtiin kolmannella neljänneksellä, jonka Veto vei viidellätoista pisteellä.

Vimpelin tehokkaimmat pistelingot olivat Kristina King, 29, sekä Tynice Martin, 20. Levypallot Vedolle 45–34.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala oli tyytyväinen.

– Ensimmäinen puoliaika oli tiukkaa vääntöä. Kolmannella neljänneksellä saimme selkeän otteen, erityisesti puolustuspelimme koheni ja hyökkäyspäässä pelasimme palloa korin alle. Viimeisen neljänneksen saimme pidettyä pelin kasassa ja sitä kautta vietyä pelin.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.