Rukoushuoneyhdistyksen juhlakauden päätapahtumista tehtiin kuvakirja 

Lasse Hokkala luovuttaa juhlakirjan Veikko Hakalalle.
Rukoushuoneyhdistyksen puheenjohtaja Lasse Hokkala (vasemmalla) luovutti ensimmäisen kirjan Veikko Hakalalle.
PURMOJÄRVEN rukoushuoneyhdistyksen 90-vuotisjuhlakausi saatiin päätökseen julkaisemalla juhlakauden päätapahtumista tehty kuvakirja.

Päätapahtumat pitävät sisällään Olli Pyylammen urkukonsertin 10.4.2022 Kauhavan kirkossa sekä pääjuhlan rukoushuoneella 15.5.2022 Purmojärvellä. Rukoushuoneyhdistyksen johtokunta päätti luovuttaa kuvakirjan juhlajärjestelyissä mukana olleille. Kirjan kuvat ovat Esko Pelliseltä, tekstit Mauri Jokelalta. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.