Kehitysyhtiö Lappajärvelle 

Arkistokuva: Eija Pippola.
Arkistokuva: Eija Pippola.
Arkistokuva: Eija Pippola.
Arkistokuva: Eija Pippola.

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus näytti vihreää valoa perustettavalle kehitysyhtiölle maanantain kokouksessaan. Lappajärven kunta perustaa kehitysyhtiön, Lappajärvi Invest Oy:n, joka tulee kunnan 100-prosenttiseen omistukseen. Alkuperäisessä esityksessä Lappajärven kunta sijoittaa yhtiöön 150 000 euron suuruisen pääomasijoituksen, joka kirjataan sijoitetun vapaan pääoman rahastoon (SVOP-rahasto). Kokouksen kuluessa kunnanjohtaja kuitenkin muutti esitystä, niin että sijoitettava pääoma on 100 000 euroa.  

Kunnanhallitus myönsi luvan kunnanjohtajan virkamatkalle Ruotsiin. Tuolla matkalla tutustutaan alueelliseen yhteistyöhön. Tutustumiskohteina on yrityksiä, kuten Nibe ja Bootz.  

Mainos

Kunnanhallitus päätti hyväksyä Aquariuksen vuokrasopimuksen. Kokouksen kuluessa saatiin kunnanjohtajan muutettu esitys: ”Kunnanhallitus päättää hyväksyä vuokrasopimuksen siinä mainituin ehdoin. Kunnanhallituksessa käydyn keskustelun pohjalta vuokraksi päätetään 1 000 euroa kuukaudessa.” 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.